Vackert och emotionellt blir det när den brittiske singer-songwritern Link Lewis här släpper singeln Moments tillsammans med en musikvideo. Snyggt arrangemang som bygger utifrån ett piano, stråkar och sångarens röst. Nästan lite filmisk känsla över arrangemanget när det målas upp för oss skulle jag säga.

Popmuzik Podcast

Link berättar för bloggen:

”Av alla låtar jag har skrivit genom åren är denna den som berört mig mest. Jag hade några mycket speciella människor i åtanke när jag skrev den. Jag hoppas att den betyder lika mycket för dem som för mig. Med allt som händer i världen är jag säker på att många människor där ute också kommer att tycka om låten.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.