Vackert och emotionellt blir det när den brittiske singer-songwritern Link Lewis här släpper singeln Moments tillsammans med en musikvideo. Snyggt arrangemang som bygger utifrån ett piano, stråkar och sångarens röst. Nästan lite filmisk känsla över arrangemanget när det målas upp för oss skulle jag säga.

Nordiska Favoriter

Link berättar för bloggen:

”Av alla låtar jag har skrivit genom åren är denna den som berört mig mest. Jag hade några mycket speciella människor i åtanke när jag skrev den. Jag hoppas att den betyder lika mycket för dem som för mig. Med allt som händer i världen är jag säker på att många människor där ute också kommer att tycka om låten.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.