En onsdag med en ny låt med Sia är ju en bättre onsdag. För idag släppte den australiensiska artisten singeln Gimme love, hennes försa singel på två år – jupp, tiden går fort när man har roligt, som det heter…

Följ på Apple Music

Låten i sig är första smakprovet från kommande albumet Reasonable Woman som Sia släpper i Maj nästa år. Vi lär med andra ord nog få både en och två låtar innan vi hamnat där.

Gimme love är skriven av sångerskan tillsammans med Jesse Shatkin, som även står som producent för låten. Här bjuds vi på en bubblande och medryckande kärlekslåt som verkligen kommer att både få dig på bra humör och vilja dansa av glädje. Jag tyckte det var härligt med trummorna och körerna bakom sångerskan. För oss som gillar Sia och hennes låtar kommer du inte att bli besviken av detta.

Sedan dör man ju sötdöden av omslaget.

Sia

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011