Årets julkalender i bloggen är en jullåt per dag i bloggen. Jag bad er läsare att komma in med tips om era favoriter, så dessa kommer blandas med egna favoriter för att ge er en låt per dag fram till jul.

Covered PSB

Först ut är en av mina personliga favoriter från detta millenniet. Det är Snön föll från Peter Jöbacks numera klassiska julalbum Jag Kommer Hem Igen Till Jul från 2002, som sedan även blev titeln på Jöbacks film som släpptes inför julen 2019.

Det jag älskar här är hur Peter mixar jul och vemod på ett otroligt snyggt sätt. Hur återblicken av ett breakup till julstämning liksom gör det ännu sorgligare. Samtidigt är låten magiskt arrangerad med stråk och bjällerklang. Man står där i julmyset med tårarna som rinner ner för kinderna. Vackert och sorgligt. Men framförallt en fantastik jullåt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011