Imponeras av Sharon Little och hennes röst på hennes senaste singel Star crossed lovers. En låt om två människor som aldrig är kära i varandra samtidigt men som har ett starkt band mellan dem. Det blir med andra ord stora känslor och som sagt en magisk röst när Sharon framför låten.

Skicka in din musik

Star crossed lovers är skriven av sångerskan tillsammans med Tim Sonnefeld som varit med och producerat låten. Även du lär imponeras av hur låten blommar ut för varje vers och den euforiska avslutningen. Imponerande och härligt dramatiskt.

I början av nästa år kommer Sharon Little släppa ett helt album från vilken då Star crossed lovers är tagen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011