Imponeras av Sharon Little och hennes röst på hennes senaste singel Star crossed lovers. En låt om två människor som aldrig är kära i varandra samtidigt men som har ett starkt band mellan dem. Det blir med andra ord stora känslor och som sagt en magisk röst när Sharon framför låten.

Följ på Apple Music

Star crossed lovers är skriven av sångerskan tillsammans med Tim Sonnefeld som varit med och producerat låten. Även du lär imponeras av hur låten blommar ut för varje vers och den euforiska avslutningen. Imponerande och härligt dramatiskt.

I början av nästa år kommer Sharon Little släppa ett helt album från vilken då Star crossed lovers är tagen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.