Det är nu äntligen dags för Stockholmsartisten Vionavega att följa upp singeln Sway från i somras. Det gör sångerskan med Craving som du kan lyssna på här nedan.

Popmuzik Podcast

Med läcker produktion och ljudlandskap sjunger sångerskan om attraktion och förälskelse inbakat i en förförisk mystik. Resultatet är både dansant och luftigt, vilket jag uppskattade. Så helt klart en stark uppföljare till debuten och det känns som Vionavega verkligen kan bli ett namn att hålla ögonen på. -Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011