The Secret är det nya bandet med Mikael Erlandsson, som under en period var sångare i bandet Secret Service. När han nu ska släppa ny musik tillsammans med Sayit Dölen och Karl Larsson blev det helt enkelt under det något kortare namnet The Secret.

Favoriter Apple Music

Först ut med det nya bandet är låten Melody. En klar blink till 80-talet och det tidiga bandet med skönt vemodig känsla över sig och snyggt musikarrangemang. Helt klart en låt som får med det mesta i det jag personligen uppskattar med en bra låt.
Saken är den att det var faktiskt tänkt att Secret Service skulle spela in låten från början men det blev aldrig av. Nu får vi istället njuta av låten som debutsingel med just The Secret.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011