Den brittiska sångerskan Litany är här aktuell med singeln Uh-huh. En skönt medryckande poplåt med lekfull produktion och melodi.

Skicka in din musik

Musikvideon till Uh-huh är regisserad av Joe Lycett och är minst lika lekfull som låten. Ibland väldigt bokstavlig till låtens text (Tetrisbrickan som faller ner i första versen tillexempel). I videon kan vi bland annat se Katherine Ryan, Billie Marten och Vinegar Strokes framför den väldigt rosa bakgrunden.

Regissören berättar för bloggen:

”Jag är ett stort fan av Litany och kan faktiskt inte tro att jag fick regissera en musikvideo åt henne. Jag är också ett stort fan av vitt vin men jag har redan gjort massor av videor med vitt vin.”

Så klicka igång videon här nedan och låt dig svepas med i både videon och låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011