Dags för ännu en debutant här i bloggen. Ja, det är verkligen här hos Popmuzik som du hittar alla nya godbitar.

Följ på Apple Music

Victoria Arnesson är en sångerska från Stockholm som skapar elektronisk popmusik med mycket stämning i produktionen under namnet Vionavega. Debutsingeln heter Sway och bygger upp från en mystisk och mörk inledning för att bli mer pulserande och nästan dansant i refrängen. Väldigt tilltalande skulle jag säga. På låten sjunger Vionavega om att fly verkligheten i sig själv, en person eller i ett rus.

Sångerskan berättar för bloggen:

”När samhället ställer för höga krav tror jag vi kan behöva fly verkligheten för att ges andrum att leva ut vår fulla potential, alla på sitt sätt. Jag har skrivit låten utifrån mig själv men tycker om när lyssnaren är fri att tolka själv.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011