Dags för ännu en debutant här i bloggen. Ja, det är verkligen här hos Popmuzik som du hittar alla nya godbitar.

Apple Music Svensk Pop

Victoria Arnesson är en sångerska från Stockholm som skapar elektronisk popmusik med mycket stämning i produktionen under namnet Vionavega. Debutsingeln heter Sway och bygger upp från en mystisk och mörk inledning för att bli mer pulserande och nästan dansant i refrängen. Väldigt tilltalande skulle jag säga. På låten sjunger Vionavega om att fly verkligheten i sig själv, en person eller i ett rus.

Sångerskan berättar för bloggen:

”När samhället ställer för höga krav tror jag vi kan behöva fly verkligheten för att ges andrum att leva ut vår fulla potential, alla på sitt sätt. Jag har skrivit låten utifrån mig själv men tycker om när lyssnaren är fri att tolka själv.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.