Anna Bodotter följer här upp debutsingeln Sigrid med låten Så länge hjärtat slår. En drömliknande och lite svävande poplåt där sångerskan sjunger om hur det känns när en människa man älskat försvinner ur ens liv. Väldigt behagligt arrangerat och vackert uppmålat om känslorna efter ett uppbrott.

Anna berättar för bloggen:

”Att skriva en låt om känslorna efter ett uppbrott var ett sätt för mig att bearbeta mina egna erfarenheter av en separation. En klok person sa en gång att sorgen är kärlekens pris. Jag tror att det ibland kan vara så att det är först när man förlorar någon som kärlekens hela väsen blottas. När min pappa dog blev det tydligt på alla sätt hur han saknades mig. Att mista en människa som fortfarande lever är en annan typ av sorg. Att verkligen förstå att den man älskar inte längre finns där, är otroligt smärtsamt. Men att tillåta mig själv att känna och omvandla känslorna till musik var ett sätt gå vidare. Att släppa taget om någon, tar tid”.

Nu har Anna även släppt en fin svartvit musikvideo till låten som är inspelad och redigerad av Anna själv.

Så länge hjärtat slår kommer att finnas med på Annas debutalbum Kom Ta Bilder som släpps i December.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.