Dena var ju skön. I just can’t turn it off är senaste singeln med den Nya Zeeländska sångerskan Eden Iris. Här bjuds vi på en lekfull och väldigt charmig poplåt där sångerskan berättar om opålitlig kärlek, Men den upplyftande känslan av låten gör att textens innehåll blir en spännande kontrast.

I just can’t turn it off är producerad av Evan Klar. Om singeln berättar Eden Iris för bloggen:

Jag tycker att kärnan i låten är lite som hopp inlindad i melankoli. Jag älskar hur Evan vävde in dessa element i något så ljust, men ändå varmt och optimistiskt.
De flesta av mina låtar handlar inte om hjärtsorg – inte ens de som låter som det. Men den här låten är det definitivt. Jag kom på texterna till den första versen medan jag gick runt Target en lördagskväll, vilket är lite roligt när jag ser tillbaka på det. Jag tror att karaktären som berättar låten pratar med sig själv mer än personen hon är kär i. Det är det ögonblick hon finner klarhet och det kommer här med en omskakande insikt. För ibland måste du låta dig få känna de saker som du har hållit borta med självmedicinering och ytliga distraktioner.
Det var underbart att arbeta med ett så fantastiskt team på denna låt. Med grammy nominerade mixaren Angad ‘Bainz’ Bains (Crosby Collective Studios LA) som levererar den slutliga mixen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.