Ida Fiona är en 22-årig norsk sångerska som numera bor i Sverige. Hon hittar inspiration från akter som Taylor Swift, Troye Sivan och Julia Michaels och på det även mycket 80-tal, något som omslaget till singeln definitivt skvallrar om.

Popmuzik Lover Patreon

Nu är Ida aktuell med sin debutsingel FOMO där där sångerskan sjunger om att vara lite för nere i någon att det ger just FOMO om man inte hela tiden är med den personen. På låten bjuds på en hitig poplåt med stark refräng och melodi som gör att låten fäster sig redan efter första lyssningen.

FOMO skrevs tillsammans med nuvarande pojkvännen Daniel Wson som även producerat låten. Det medryckande resultatet hör du här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011