Ida Fiona är en 22-årig norsk sångerska som numera bor i Sverige. Hon hittar inspiration från akter som Taylor Swift, Troye Sivan och Julia Michaels och på det även mycket 80-tal, något som omslaget till singeln definitivt skvallrar om.

Favoriter Apple Music

Nu är Ida aktuell med sin debutsingel FOMO där där sångerskan sjunger om att vara lite för nere i någon att det ger just FOMO om man inte hela tiden är med den personen. På låten bjuds på en hitig poplåt med stark refräng och melodi som gör att låten fäster sig redan efter första lyssningen.

FOMO skrevs tillsammans med nuvarande pojkvännen Daniel Wson som även producerat låten. Det medryckande resultatet hör du här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.