Den Los Angeles-baserade singer-songwritern Dylan Dunlap är här tillbaka med singeln What we had. Låten är tagen från sångarens kommande EP Soldier On från vilken du även hört låten Seriously här i bloggen.

Popmuzik Lover Patreon

What we had är sångaren när han tänker tillbaka på sin barndom och sin aggressiva far.

”Med låten väljer jag att öppna konversationen om destruktiv maskulinitet, alkoholism, depression / ångest, diagnosen av min mentala hälsotillstånd och att hantera det hela medan jag fortfarande ger utrymme att sörja. Min pappa lämnade i somras för 6 år sedan och sedan dess har det inte funnits något annat än de galnaste uppdateringarna som skulle kunna skriva en tvålopera. Jag känner att den här låten äntligen kan vara mitt tillfälle att dela min långa resa till vuxenlivet och min vägran att oroa mig för att bli som honom. “I try so hard to think I’m not my father, I forget about what makes me who I am” sammanfattar det budskapet i förväg. Jag tycker att det är mycket effektivare att sjunga från en sårbar plats än att försöka låta / se ut någon annan.”

Låtens video är regisserad av Tim Toda och ger en blick in i Dylans barndom via ett kollage av foton.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011