Det var i början av sommaren som Julia-Lotta debuterade med den lysande singeln Ska bara. Strax efter följde hon upp med den pulserande låten Ja, nej eller kanske som även den hamnade här i bloggen.

Nu går vi in i hösten och Julia-Lotta släpper den mer emotionella poplåten 10 000. En låt om att dra sig till människor som drar energin ur en och kanske till och med uppmuntra dem till att göra det?

Julia-Lotta berättar:

”Vissa personer har den där förmågan att suga ut energi ur en, så mycket att det till slut inte finns något vettigt kvar i en. Jag drar mig till sådana personer och låter dom göra det, jag tror att jag till och med lockar dom till det. Sen fortsätter jag att ge till det att jag är tom och inte har något kvar. Om jag driver någon till att bete sig som en idiot, vem gör egentligen mest fel då? 10 000 får fungera både som mitt förlåt och som en förklaring varför jag helt enkelt inte pallar mer.”

Jag zoomade med en Julia-Lotta i helgen så hon kunde berätta lite mer om låten och sig själv.

10 000 är skriven av Julia-Lotta tillsammans med Mark West som även producerat låten. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.