pop

Julia-Lotta – Ja, nej eller kanske

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Det går undan för Julia-Lotta kan man säga. Det var ju i början av Juni som sångerskan släppte singeln Ska bara. Nu, en knapp månad senare är det dags att släppa singel nummer två: Ja, nej eller kanske. En lekfull poplåt som nästan är omöjligt att inte älska från första lyssningen. Allt från den snygga inledningen samt bygget mot den hitiga refrängen, samt en text som är träffsäker och underhållande. Det är precis denna typ av poplåt som i alla fall jag alltid älskat.

Om singeln berättar Julia-Lotta för bloggen:

”När det börjar brännas i en relation, när det liksom känns som att man där och då måste bestämma sig om man ska satsa på varandra på riktigt eller ge upp och skita i varandra, det är nog bland den läskigaste men också härligaste tiden.

När man var liten var det bara en fråga ”får jag chans på dig?” och sen var det klart, men nu är det lite mer komplicerat än så. Nu går man in med så mycket mer av sig själv, man har mer att förlora och allt är på spel.

Ja, nej eller kanske är lite som ett frieri fast i den situationen, där jag har släppt allt och bara säger att jag vill ju och det kommer ju bli bra, vill inte du?”

Under året väntas fler singlar att släppas och till vintern väntar en EP. 


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.