Den finska sångerskan IRENE kunde du bland annat lyssna på här i bloggen när hon släppte singeln Nightless 2018. Efter några singlar under åren som gått är det nu dags för IRENE att släppa sitt debutalbum. Först ut från det är den elektroniska och rytmiska singeln Human experience. En hyllning till livet och den resa vi alla tar oss ut på. Allt producerat till en mörk nästan suggestiv känsla. Jag skulle säga att det är lite som om Björk och Fever Ray hade arbetat ihop. Detta skulle nog kunna bli resultatet av ett sådant samarbete.

Följ på Apple Music

Till singeln har Juha Ilmari Laine gjort en snygg video som du kan titta på här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011