Fitz Brothers är bröderna Felix och Florian Sebastian Fitz från Österrike. De här här aktuella med den singeln Golden trees. En låt som bygger på Florian Sebastians känslor från September i fjol när han saknade sin flickvän och solen. Flickvännen var ute och reste mycket och han själv kände att höstmörkret började tära på honom. Så han åkte hem till sin bror och skrev låten.

Skicka in din musik

Resultatet har ett skönt driv i sig samtidigt som den har en viss åka-bil-frihetskänsla över sig, vilket jag uppskattade. Så lyssna på låten här nedan och dröm dig bortila en mysigare och varmare plats tillsammans med Fitz Brothers.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011