Helena E minns ungdomen och ett mer bekymmersfritt liv på hennes senaste singel Kom tillbaks (gamla dar). Bara inledningen när sångerskan sjunger ”Vi gick längst avenyn och sjöng Nu kan du får mig så lätt” en målande bild över de varma sommarkvällarna när man som ung kunde leva livet som om varje dag var den sista.

Favoriter Apple Music

Kom tillbaks (gamla dar) växer sedan till en medryckande poplåt med härligt frihetskänsla i melodin och arrangemanget, samtidigt som det vilar ett litet vemod över det hela i och med att det är en tid som ju aldrig komme riven.
Men ändå blir det väldigt nostalgiskt romantiskt på något sätt. En sommarlåt att minnas just gamla somrar tillsammans med. Mys!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011