Helena E minns ungdomen och ett mer bekymmersfritt liv på hennes senaste singel Kom tillbaks (gamla dar). Bara inledningen när sångerskan sjunger ”Vi gick längst avenyn och sjöng Nu kan du får mig så lätt” en målande bild över de varma sommarkvällarna när man som ung kunde leva livet som om varje dag var den sista.

Nordiska Favoriter

Kom tillbaks (gamla dar) växer sedan till en medryckande poplåt med härligt frihetskänsla i melodin och arrangemanget, samtidigt som det vilar ett litet vemod över det hela i och med att det är en tid som ju aldrig komme riven.
Men ändå blir det väldigt nostalgiskt romantiskt på något sätt. En sommarlåt att minnas just gamla somrar tillsammans med. Mys!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011