Dags att vända blickarna mot Finland och sångerskan Irene från Helsingfors. Hon debuterade med singeln Keep on walking i fjol och nu är det dags att följa upp med singeln Nightless. En låt som börjar vackert drömliknande innan den tar fart i refrängen, men som helatiden behåller sin vemodiga känslan. Allt förstärks av en minst lika vacker video regisserad av Teemu Hostikka som tar oss från naturen till storstaden under den ljusa nordiska sommarnatten. 

Just nu arbetar sångerskan på sitt debutalbum, så vi kan räkna med mer musik från Irene i framtiden. 
Men just nu ser du videon till Nightless här nedanför. 

Favoriter Apple Music

Irene
Facebook
Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011