Malmöbandet Joe & The Anchor är tillbaka med ännu en singel från deras kommande EP Blue. Här på singeln Get the vibe blir ljudbilden än mer elektronisk och beat-driven i produktionen. Tycker det passar gruppen och framförallt Joakim Rosenlunds röst. Så ett vågat steg som tar bandet ganska långt från tillexempel senaste singeln So bad, men ett bra steg.

Popmuzik Lover

Om singeln berättar bandet:

Get the vibe handlar om den perioden av ens liv då man festar fem eller sex dagar i veckan och börjar inse hur ytligt och narcissistiskt det livet kan vara. Det blir extra tydligt när man träffar en person som man faller för direkt, en person som känns äkta, och då får man tillbaka sin vibe.”

Singeln har även fått en musikvideo som du kan kolla in här nedan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.