Midnattspojken – Bedårande tid

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Bedårande tid började som en jingel för podden Hemesterguiden. En podd som Olle Södergran driver med sin flickvän Sofia och vars första avsnitt släpptes i början av sommaren. Olle berättar:

“Flera av poddens lyssnare gillade jingeln och efterfrågade en hel låt då de visste att jag var musiker. Jag bestämde mig då för att skriva en peppande svensk poplåt som blev Bedårande tid och det var också då som Midnattspojken kom till. Låten handlar om att göra det som man ligger och drömmer om på nätterna. Att slå sig fri från normer och vara sann mot sig själv. Delar av texten skrevs också redan under våren, när vi alla var som mest isolerade. Vi drömde oss då bort till en utopi av fest och firande med vänner och familj. När jag skrev låten inspirerades jag mycket av andra svenska låtar som alltid får folk att vilja dansa och sjunga med.”

Bedårande tid blev alltså inte bara poddens signatur utan även startskottet för just Midnattspojken, som fick en ganska spontan start.
Olle själv har jobbat med musik sedan tonåren så och pluggat musik i London, släppt en EP med orkestral musik samt komponerat en del filmmusik. Så han har en del poplåtar på lager som han kommer släppa under just Midnattspojken under året. Så håll utkik.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.