Då var det dags för en debutant här i bloggen.
Det är artisten C.K. Jordan som här släpper singeln Heartbeat rhythm. Låten är skönt rytmisk med sitt funkiga arrangemang, och bygger på känslan man får när den man förälskat sig i möter ens blick. Att man är så nära varandra att man kan känna hjärtslagen. Visst är det en underbar känsla som C.K. Jordan beskriver för oss?

Favoriter Apple Music

Med låtens upplyftande arrangemang känns Heartbeat rhythm som en perfekt sommar-poplåt. Jag fick i alla fall känslan av att sitta på en uteservering en varm sommarkväll tillsammans med den man älskar och höra musiken spelas till glaset med rosé.

Vem är denne C.K. Jordan undrar du knaske?
Han kommer ursprungligen från Kalmar, men är uppvuxen i Sigtuna. Som tonåring var han med i punkbandet IQ-0 och har efter det stått på otaliga scener, både som gitarrist och sångare.
Nu börjar ett nytt kapitel i C.K. Jordans karriär som just soloartist. Du hör första steget på vägen här i bloggen.

C.K. Jordan

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.