pop

Premiär: Kinaoui + Sanna Martinez – If u only knew

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Kinaoui är en 25-årig låtskrivare och producent som ursprungligen kommer från Blekinge, men som numera bor i Göteborg. Han debuterade 2018 med singeln The northern light och nu är det äntligt dags för honom att följa upp den låten. Tillsammans med sångerskan Sanna Martinez som du senast hörde här i bloggen här hon släppte singeln High with somebody else för några veckor sedan.

Nya singeln If u only knew bjuder på emotionell dansant pop med en text som handlar om att våga öppna upp för andra och vara sårbar. Att inte hålla saker inne för att man inte vill verka svag, utan istället ta tag i saker och lufta dem, istället för att låta den äta upp dig och din relation inifrån.

Med andra tänkvärda ord och ett resultat som känns som en hit för den unge producenten. If u only knew är skriven av Kinaoui tillsammans med Jacob Westberg och Nick Sjölander. Du hör resultatet här i bloggen där låten har premiär.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.