Om du, liksom jag, uppskattar de där mörka poplåtarna så ska du definitivt lyssna in dig på singeln Make it darker med Val Giamo & Guest Mode.
Jag fick lite Portishead– och Hooverphonic-vibbar av detta vilket alltid är en bra vibb. För Make it darker är dramatiskt samtidigt som det är filmiskt vackert.
Redan i inledningen sätter Giamo stämningen i låten, som sedan lyfts fram av sköna gitarrer och piano. Över det hela ligger sångerskans uttrycksfulla röst. Som sagt, riktigt snyggt.

Favoriter Apple Music

Val Giamo är en kompositör, sångerska och producent som bor i Göteborg. Nyligen släppte Val albumet Stay With Me For Thirty Minutes, där piano och cello fick stå i fokus. Med Make it darker får vi första smakprovet från artistens andra projekt Val Giamo & Guest Mode och av det jag hör känns som detta kan bli väldigt spännande.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011