Axel Sondén frågar sig vad man egentligen har mjälten till. En helt vettig fråga, för man undrar ju lite vad alla organ i kroppen gör och varför de finns. Samtidigt är låten en uppmaning från artisten att få oss att tänka på det som faktiskt finns i våra kroppar. Allt uppmålat med en finurlig text samt ett lekfullt arrangemang och melodi som spelats in på Nacksving Studios.

Favoriter Apple Music

Om låten Mjälten berättar Axel:

”Som sjuksköterska har jag funderat på om det finns låtar om människokroppen som världen behöver. För mig landade det i att skriva denna låt om mjälten, som är en något udda reflektion över inte bara organet i sig utan även över resten av människokroppens fantastiskhet. Dessutom är jag sjukt nöjd med melodin.”

Den 15:e September släpper Axel Sondén & Flyttfåglarna albumet Kleva, från vilket denna låt är tagen, samt förra singeln Nocturne, som du också kunde höra i bloggen.

Axel Sondén & Flyttfåglarna

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011