Den värmländske synthartsiten Enrich jobbar just nu mot sitt kommande album The Perennial som släpps den 26:e Juni. Från den kan du här lyssna på singeln Out of reach. En låt som handlar om svartsjuka och folks besatthet över vad andra människor har. Så personen i låten – som bara tituleras ”he” – är den som alla är avundsjuk på och vill vara. Allt producerat till en mörk och melodisk synthpoplåt som borde passa de flesta i smaken som gillar just synthpop.

Favoriter Apple Music

Kolla gärna in den mer indiepopiga akustiska versionen av låten, som kom till efter kort chattande mellan mig och Enrich, när han funderade på om han skulle ha något mer på singeln. Tyckte låten passade fin-fint som gitarrpop också.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.