pop

Videopremiär: Archi & Pelago – River

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Archi & Pelago har släppt musik sedan 2018 och nu är det äntligen dag för Joakim och Magnus Wallin samt Oskar Nilsson att släppa debut-EP:n River. Från det kan du här höra just titelspåret som är en bitterljuv poplåt om att söka tröst och stillhet i en annan person eller i ett sinnestillstånd.

Låten i sig känns som klassisk singer-songwriter från samma skola som Simon & Garfunkel som kryddats med Beach Boys-stämmor och som byggs upp med stor kör. Inte konstigt att herrarna vunnit det prestigefyllda Denniz Pop Award.

Till River har herrarna även släppt en härlig textvideo som känns lite som om Wes Anderson hade gjort spelet Sonic och satt in Joakim, Magnus och Oskar som traskande hjältar.

Bandet berättar:

River är sommar för oss. En skogspromenad i gryningen, en kall öl i eftermiddagssolen och ljusa sommarnätter. Vi ville hitta något visuellt som stämde överens med vår känsla för låten och sommar. Något varmt, opretentiöst och helst Wes Andersonskt! Vår kompis Jonas Frisk hjälpte oss att få till detta. Kolla in och häng med på en sommarpromenad i 2D!”

Sjukt charmig video, precis som låten. Du ser premiären här i bloggen.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.