Live-trummor, mjuka ackord svävande elgitarrer och en otrolig akustik. Amerikanska Mokita försätter mig i trans på låten Color me in. Singeln är tagen från sångarens kommande EP med samma titel. Över fyra spår hör vi musikskaparen blanda lysande melodier med mjuka vokaler och starka rytmer. För mig är Mokita ett helt nytt namn men hans musik talar sitt tydliga språk. Jag påminns om akter som LANY och Jeremy Zucker viket är en stor eloge från min sida.

Favoriter Apple Music

Utöver de musikaliska element som redan beskrivits gömma sig i produktionen till Color me in finns även lyxiga lager av mandoliner. Vilket i alla fall jag tycker känns som ett underanvänt och därför spännande instrument i pop-världen. Textmässigt finner vi en introspektiv innebörd. Här talar nämligen artisten om att inte bara söka mening i livet utan att eftersträva en känsla av fullhet. Ett tema som återkommer i både Mokitas musik och privatliv.

EP:n Color Me In släpps den 28:e Oktober.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.