Live-trummor, mjuka ackord svävande elgitarrer och en otrolig akustik. Amerikanska Mokita försätter mig i trans på låten Color me in. Singeln är tagen från sångarens kommande EP med samma titel. Över fyra spår hör vi musikskaparen blanda lysande melodier med mjuka vokaler och starka rytmer. För mig är Mokita ett helt nytt namn men hans musik talar sitt tydliga språk. Jag påminns om akter som LANY och Jeremy Zucker viket är en stor eloge från min sida.

Popmuzik Lover Patreon

Utöver de musikaliska element som redan beskrivits gömma sig i produktionen till Color me in finns även lyxiga lager av mandoliner. Vilket i alla fall jag tycker känns som ett underanvänt och därför spännande instrument i pop-världen. Textmässigt finner vi en introspektiv innebörd. Här talar nämligen artisten om att inte bara söka mening i livet utan att eftersträva en känsla av fullhet. Ett tema som återkommer i både Mokitas musik och privatliv.

EP:n Color Me In släpps den 28:e Oktober.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011