The Tranq – Undantaget jag

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Örebrobandet The Tranq är tillbaka. Bakom sig har de albumet Loss Is For The Masses samt en knippe singlar där Seasons var senast när den släpptes 2016.

Men nu är det dags för ett nytt kapitel i bandets historia. Denna gång skrivs det på svenska. En låt där distade gitarrer och synthar samspelar i en medryckande produktion när bandet sjunger om självreflektion, förändring och kärlek på festival. En nostalgisk indiepoplåt som får längtan till just inställda sommarfestivaler att bli större. Att vi vill stå i gräset och dansa till The Tranq och få vara lyckliga.

Det fina är dock att Undantaget jag är första av tre nya låtar med bandet. Alla tre på svenska. Så snart kan vi förhoppningsvis få dansa till The Tranq. På riktigt.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.