Ja men då var det dags för ännu en debutant här i bloggen.

Dags att stifta bekantskap med I Am Rene, eller Diego Rene som han egentligen heter. Han kommer ursprungligen från San Diego i södra Kalifornien men bor numera i San Francisco. Med inspiration från artister som Chelsey Cutler, Shawn Mendes och Jeremy Zucker är det nu dags för I Am Rene att släppa debutalbumet Mud. På låtarna får vi följa Renes väg från ungdom in i vuxenlivet och även hans komma ut-historia.

Först ut från albumet – som släpps i slutet av Maj – kan vi hör höra singeln Photo booth. En låt om att titta tillbaka på en relation och medvetet fokusera på de bra saker man hade. Ibland kan ett förhållande inte vara direkt bra för en, och då kanske man behöver tänka på de stunder som ändå var det.

Produktionen är upplyftande med bra popmelodi. Sedan kan man ana lite av just Shawn Mendes i Diegos sång ändå. Bra popröst säger jag.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.