ØÖRESUND är en ny popduo som består av Josefin från Danmark och Charlotte från Sverige. Med andra ord är det ett musikaliskt Bron vi får av dessa två kvinnor när de nu släpper debutsingeln Ønsker du var straight En låt som sjungs på både svenska och danska. Det gick ju bra när Victor Leksell och Tobias Rahim gjorde just det på sommarens stora hit Stor Man, så det lär gå lika bra denna gång tänker jag.

DOLBY ATMOS

Här sjunger duon om att få hjärtat krossat av den andre och då önska att den andre var straight, för då ”var jag redan över dig”. Allt till ett läckert beat och snygga melodier som för mig gjorde låten till en given hit. Det är vemod och dans på samma gång, vilket jag såklart älskar.

Videon till Ønsker du var straight är regisserad av Oscar Asplind och i den kan vi se dem tillsammans och isär. Från mys till förtvivlan och till dansgolvet.
Visst känns det som ØÖRESUND binder ihop Sverige och Danmark minst lika starkt som Øresundsbron?

ØÖRESUND

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011