Admira Thunderpussy kröntes i våras som en rättfärdig vinnare i Drag Race Sverige. Med sin färgstarka attityd och grace blev Admira ordet Fabulös personifierad för hela svenska folket.

Svensk Pop Apple Music

Nu inför Stockholm Pride släpper Admira singeln Ave Admira. En minst sagt over-the-top-låt om att våga ta plats och älska sig själv. Det blir härligt egocentriskt, men samtidigt också peppande för andra att faktiskt våga ta plats och omfamna ens inre drama queen. Ett budskap fler borde bejaka.

Låten i sig är härligt dramatisk och inleds med kyrkklockor tillsammans med körsång innan allt exploderar i en glitter och pop, där Admira ger oss en succéartad musikalshow för oss på tre och enhalv minut. Kommer definitivt bli succé på scenerna runt om landet och speciellt nu under Stockholm Pride där Admira Thunderpussy uppträder under lördagen.

Låten är skriven av Admiras alter ego Adam Risberg tillsammans med Marcus Sylve Holmberg och Patrik Jean.

Ave Admira handlar om att släppa fram sin inre drottning och oförlåtligt äga sig själv inifrån och ut. Du må stå i stormens öga, men det finns alltid något i dig själv att beundra och fira med champagne.”

Admira Thunderpussy

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011