City Light är The Sweet Serenades fjärde album. Här kan du höra titelspåret som även är tredje singeln från albumet och med det följer upp Out of time och The nights goes on.

Svensk Pop

Här bjuds vi på skön elektronisk produktion som utspelar sig i en taxi igenom staden en natt. Där taxigästen sitter och väntar och hoppas på att den där speciella personen ska ringa eller skicka ett meddelande. Bara ett tecken på att personen i fråga tänker på en.

City lights är producerad av Johannes Berglund och är kraftigt inspirerad av M83 och Drive. Själv tycker jag resultatet är sjukt skönt i både melodi och den vemodiga känslan som löper igenom låten. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.