Med utgångspunkt i Berlin gör Rumia melankolisk indiepop som balanserar kärlek och sorg. Nya singeln The best lines delar med sig av minnen från ett tidigare förhållande och presenterar en nästan filmisk ljudbild. Låten agerar lead-singel från artistens kommande album och fångar essensen av Rumias hjärtskärande texter med drömska produktionsval. Hennes sätt att skriva musik har beskrivits som poetiska tidskapslar och The best lines är ett bitterljuvt farväl av en falnande kärlek.

Följ på Apple Music

Trots att artistens ljudbild genomgått vissa förändringar i form av mer eller mindre elektroniska inslag över åren har grunden alltid varit piano och akustisk gitarr. Även om produktionen är otroligt intressant är det dock framförallt artistens sångröst som lyser starkast och trollbinder genom hela lyssningen. Kommande platta sägs bära på artistens mest personliga berättelser hitintills. Det är med spänning vi inväntar helheten, men tills dess håller vi tillgodo med The best lines.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.