KiloWatts & Vanek är en duo som består av James Watts från USA samt Peter van Ewijk från Nederländerna. De släppte bland annat albumen RawQ och Focus & Flow under 00-talet. Sedan dess har deras samarbete legat i dvala, även om de hållit kontakten.

Svensk Pop

Med singeln Take the pills tar de upp samarbetet igen och ger oss en lekfull elektronisk popsingel som tar oss med ner i kaninhålet. När världen är galen och upp och ner, är det härligt med en låt som talar om för oss att så är fallet. Att helt enkelt ta pillret och likt Alice (eller Neo för en mer nutida referens) och uppleva all galenskap som finns här just nu.

Produktionen är som som lekfull, men en läckert syntharrangemang samt härlig melodi som binds ihop av sången. Sedan är det extra underhållande med just referenserna till Alice i Underlandet och Trollkaren från OZ.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.