KiloWatts & Vanek är en duo som består av James Watts från USA samt Peter van Ewijk från Nederländerna. De släppte bland annat albumen RawQ och Focus & Flow under 00-talet. Sedan dess har deras samarbete legat i dvala, även om de hållit kontakten.

DOLBY ATMOS

Med singeln Take the pills tar de upp samarbetet igen och ger oss en lekfull elektronisk popsingel som tar oss med ner i kaninhålet. När världen är galen och upp och ner, är det härligt med en låt som talar om för oss att så är fallet. Att helt enkelt ta pillret och likt Alice (eller Neo för en mer nutida referens) och uppleva all galenskap som finns här just nu.

Produktionen är som som lekfull, men en läckert syntharrangemang samt härlig melodi som binds ihop av sången. Sedan är det extra underhållande med just referenserna till Alice i Underlandet och Trollkaren från OZ.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011