Med inspiration av Slim Shady med Eminem och Havanna med Camila Cabello släpper ISA här singeln Gravity. En läcker R&B-driven poplåt som både tillfredsställer de som älskar rytm och melodier. Gravity handlar om att man dras till någon trots att det finns mycket som säger att personen inte passar ihop med dig. Det spelar ingen roll vad man gör för i slutändan är det han eller hon som du vill ha.

Popmuzik Podcast

Resultatet är helt klart en av de starkare singlar ISA släppt och jag personligen älskar den lekfulla känslan i arrangemanget här. Så jag kallar Gravity för en hit och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011