pop

The Sweet Serenades – The night goes on

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

The Sweet Serenades var tidigare en duo, men numera är det ett soloprojekt av Martin Nordvall. Just nu jobbar han mot sitt fjärde album City Lights som släpps den 27:e Mars och från vilken du här kan höra singeln The night goes on. Här bjuds vi på synthig och mörk produktion med nästan lite suggestiv känsla över sig, vilket jag uppskattade.

The night goes on är skapad tillsammans med producenten Johannes Berglund som tidigare arbetat med bland annat Fever Ray och Eva Dahlgren. Musiken är skriven i Berlin dit sångaren Martin blev tvungen att flytta i tre månader för att hans tjej fick jobb där. Texten är skriven i en skogsstuga utanför Stockholm som Martin lånade av en kompis för att få en hel vecka i skogen med fokus på att skriva låtar (alla låtskrivares dröm). Tyvärr blev Martin alldeles för rädd av ensamheten och alla läskiga ljud att han inte fick ur sig något mer än några rader indie pop-poesi.

Frågeställningen inför låten var ”Hur skulle Lana Del Rey låta om hon kom från Timrå, var man, lite äldre och inte alls lika cool?” svaret på den frågan hör du här nedan.


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.