Dags för ett nordisk samarbete här i bloggen. Det är den norska sångerskan Siri Linn som samarbetar med den isländske producenten Thorisson på singeln Thinking bout us. Här bjuder de på skönt medryckande pop med stark hitkänsla medan Siri sjunger om att ånga göra slut med en person när hon här börjar tänka tillbaka på sakerna de hade ihop.

Nordiska Favoriter

Så om du gillar starka poplåtar med skönt medryckande arrangemang så behöver du inte leta så mycket längre. Siri Linn och Thorisson ser till att du får ditt popintag uppfyllt med Thinking bout us.


Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s Favourites hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011