Om du uppskattar indiepop i stil med Belle & Sebastian eller kanske lite mer avantgarde singer-songwriterpop i stil med Rufus Wainwright, så bör du nog även uppskatta låten The White Ocean med Adam Evald. Låten i sig handlar om livet och döden och hur vi lämnar denna värld för en annan. Allt väldigt behagligt komponerat till ett snyggt pianoarrangemang och kontrabas.

Popmuzik Lover Patreon

”Det handlar om att sväva mellan liv och död, inte veta om man kommer att leva eller dö. Lyssnaren kan antingen ta rollen som personen som kan gå bort, eller som en person som bevittnar sina nära och kära lidande. Det är en smärtsam resa från båda sidor. Men i vilket fall som helst, leder det till nytt liv i den här eller den andra världen, slutar allt bra. Människor är starka. Alla överlever. ”

The White Ocean är taken från Adams album White Night Blackout som även det är värt att lyssna på, vilket du kan göra här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011