Adam Evald – The White Ocean

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Om du uppskattar indiepop i stil med Belle & Sebastian eller kanske lite mer avantgarde singer-songwriterpop i stil med Rufus Wainwright, så bör du nog även uppskatta låten The White Ocean med Adam Evald. Låten i sig handlar om livet och döden och hur vi lämnar denna värld för en annan. Allt väldigt behagligt komponerat till ett snyggt pianoarrangemang och kontrabas.

”Det handlar om att sväva mellan liv och död, inte veta om man kommer att leva eller dö. Lyssnaren kan antingen ta rollen som personen som kan gå bort, eller som en person som bevittnar sina nära och kära lidande. Det är en smärtsam resa från båda sidor. Men i vilket fall som helst, leder det till nytt liv i den här eller den andra världen, slutar allt bra. Människor är starka. Alla överlever. ”

The White Ocean är taken från Adams album White Night Blackout som även det är värt att lyssna på, vilket du kan göra här nedan.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.