Om du uppskattar indiepop i stil med Belle & Sebastian eller kanske lite mer avantgarde singer-songwriterpop i stil med Rufus Wainwright, så bör du nog även uppskatta låten The White Ocean med Adam Evald. Låten i sig handlar om livet och döden och hur vi lämnar denna värld för en annan. Allt väldigt behagligt komponerat till ett snyggt pianoarrangemang och kontrabas.

”Det handlar om att sväva mellan liv och död, inte veta om man kommer att leva eller dö. Lyssnaren kan antingen ta rollen som personen som kan gå bort, eller som en person som bevittnar sina nära och kära lidande. Det är en smärtsam resa från båda sidor. Men i vilket fall som helst, leder det till nytt liv i den här eller den andra världen, slutar allt bra. Människor är starka. Alla överlever. ”

The White Ocean är taken från Adams album White Night Blackout som även det är värt att lyssna på, vilket du kan göra här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.