I helgen var folk-poptrion Crying Day Care Choir här i Göteborg för två utsålda spelningar på Oceanen. Tyckte det var ett perfekt tillfälle att bjuda hem Jack och Sara Elz tillsammans med Jacks bror Bill Nystedt för en poddintervju.

Popmuzik Lover

Jag skrev ju om släkttrion med singeln Wonderlust 2015 och har sedan dess hållit ett öga åt gruppen som verkar vara lika glada i julen som jag är då de släppt två jul-EP och en julsingel.

Under fikaintervjun pratar vi om arbetet med kommande tredje albumet, men också hur gruppen i sig kom till och självklart om deras jullåtar. Till det blir det även lite snack om medmänsklighet och att sprida positiv känsla via musiken.

Du hör avsnittet hos någon av följande podd-plattformar: 

Apple Podcaster 
Spotify
Acast
Google Podcasts
Anchor
Overcast

-Följ gärna podden så får du nästa avsnitt direkt ner i mobilen när det släpps.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.