Den Göteborgsbaserade artisten Per-Albin är just nu aktuell med singeln Hårt som järn.
Jag bjöd hem honom till Eriksberg för att låta honom berätta mer om sig själv, sin musik och inspiration. Här får vi höra om hans väg från dans och skådespel till att bli popartist. Men också om att arbeta med filmproduktion, om musik som inspirerat honom samt om att vinna Kpop World Festival när han var yngre.

Dolby Atmos

Det blir ett inspirerande och intressant möte med en artist som du definitivt ska hålla ögonen på.
Trevlig lyssning.

Följ Per-Albin på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.