Young Brando är en duo från Salisbury i Storbritannien som består av Russell James och Drew Shipsey. De är här aktuella med videon till singeln Lifeline, som är öppningsspåret på duons debut-album som släpptes tidigare i år. Här bjuder herrarna oss på enegifull pop om när en viss person kommer in i ens liv och förändrar dig till det bättre människa. Med andra ord lika positiv känsla i budskapet som i produktionen.

Följ på Apple Music

Gillar du det du hör när du ser videon, så kan du kasta dig över hela albumet här nedan, samt visa vad du tyckte om det hela med hjälp av reaktionsknapparna under spelaren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.