Young Brando är en duo från Salisbury i Storbritannien som består av Russell James och Drew Shipsey. De är här aktuella med videon till singeln Lifeline, som är öppningsspåret på duons debut-album som släpptes tidigare i år. Här bjuder herrarna oss på enegifull pop om när en viss person kommer in i ens liv och förändrar dig till det bättre människa. Med andra ord lika positiv känsla i budskapet som i produktionen.

Nordiska Favoriter

Gillar du det du hör när du ser videon, så kan du kasta dig över hela albumet här nedan, samt visa vad du tyckte om det hela med hjälp av reaktionsknapparna under spelaren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011