Då var det dags för singer-songwriterpop från Staterna. Det är Travis Rue som här är aktuell med ännu en singel under sitt artistnamn The Satellite Station. Nya singeln heter No escape from the rain och handlar om de barriärer vi bygger upp runt oss själva och vad som händer när vi når brytpunkten. Allt producerat upp till en filmisk och väldigt tilltalande poplåt.

Följ på Apple Music

No escape from the rain är The Satellite Stations sjunde singel för i år när bland annat singlarna Fear of the sea och Dear old friend stått ut i streams. Du hör nya singeln här nedan och glöm inte att visa vad du tyckte om låten via reaktionsknapparna under inlägget.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.