Michelle Birsky är en sångerska från New York som släpper musik under artistnamnet Birch. Bland annat släppte hon albumet Femme.one i April i år. Nu är hon aktuell med singeln Your gold som handlar om att nå drömmen. Att våga följa sin egna väg och hitta ens mål med livet, och inte bara följa strömmen. Själva titeln kommer från lycksökarna under den amerikanska guldrushen som satsade allt på att hitta guld och med det uppfylla sin dröm för att bygga en dräglig framtid för dem själva.
Allt förpackat i en behaglig och skön poplåt som sångerskan producerat tillsammans med Ariel Loh.

POPMUZIK SUMMER

Så följ med Birch medan hon söker drömmen på singlen Your gold, som du kan njuta av här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011