Finns det något värre än att stå i kö för att sedan bli nekad inträde på klubben?! Låt oss hoppas att den här sommaren bara bär med sig lista och minnen för livet. En låt som definitivt kommer förstärka mina sommarkvällar är Kvarterets nya Nekad på klubben. Med lekfull produktion och distade syntar skapar Alice Genberg och Philip Spångberg en självklar hit. Såhär säger de själva om låtsläppet.

Covered PSB

”Vi kände att efter alla år av låtar om vad som händer när man ute på klubb så behövdes en för alla som inte kommer in – som blir nekade på klubben. Vi har hört In the club med Danny Saucedo och liknande låtar, men inte vad som händer för de som inte tar sig in. Nu bryter vi tystnaden.”

Kvarteret

Kvarteret

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011