Sun á Pete är en duo från den Skånska landsbygden som består av det gifta paret Linus och Matilda Ekdahl. De debuterade tidigare i år med den mer folk-poppiga singeln Do what humans do och nu, en månad senare är det dans för dem att släppa singel nummer två: Sympathize.

Popmuzik Lover Patreon

Med en mjuk och luftig produktion bjuder duon oss på härligt retrodoftande synthpop som jag föll för vid första lysningen. Det var ett synth preset som Linus hittade som han tyckte lät asfett och byggde låten på. Tur var ju det, för resultatet är grymt. Den gav i alla fall mig en mysig känsla och duons röster blir perfekta till synthproduktionen. En typ av låt hör jag personligen gärna med av från Sun á Pete.

Om Sympathize berättar duon för bloggen:

”Vi ville skriva en låt om hur det är att vara förälder, och texten handlar om utmaningar och insikter man hela tiden får som förälder till barn som vill bryta sig loss och bli egna individer.”

Sun á Pete

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011