Efter singlarna Hollywood och Westside som jag även skrev om i bloggen, är det nu dag för Los Angeles-duon Pink Roses att släppa singeln Don’t give up on me. En emotionell poplåt med skön melodi, som är lite av ett rop på hjälp i ett förhållande som håller på att glida en ur händerna. Allt utmynnar i en stor och poppig refräng som man inte kan göra annat än att uppskatta.

Popmuzik Podcast

Så sparka igång låten här nedan och se vad dessa två teknikentreprenörer har att bjuda oss på denna gång. -Använd gärna reaktionsknapparna efter inlägget för att att visa vad just du tyckte om låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011