JES är ju mest känd för sina klubbsinglar samt att gästsjunga på låtar för stora EDM-producenter som BT, Ferry Corsten och Tiesto för att bara nämna några. Sångerskan har en bra röst för just klubblåtar. Den är både vemodig, stark och bra popröst. Så inte konstigt att hon används såpass flitigt av många producenter.

Följ på Apple Music

Samtidigt är det extra trevligt när JES får visa upp sin röst på en mer pop-baserad låt. När det är rösten som är i centrum, som här på singeln We belong to the night.

Singeln är en mer emotionell poplåt som lyfts fram av sångerskans röst och som är mer en klubbig pop-ballad. Den typ av låt som man vill dansa nära tillsammans med någon fin person på dansgolvet. Sedan är det extra trevligt att de gjort en varulvsvideo till låten. Det är verkligen en varelse som tillhör natten…

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.