JES är ju mest känd för sina klubbsinglar samt att gästsjunga på låtar för stora EDM-producenter som BT, Ferry Corsten och Tiesto för att bara nämna några. Sångerskan har en bra röst för just klubblåtar. Den är både vemodig, stark och bra popröst. Så inte konstigt att hon används såpass flitigt av många producenter.

Skicka in din musik

Samtidigt är det extra trevligt när JES får visa upp sin röst på en mer pop-baserad låt. När det är rösten som är i centrum, som här på singeln We belong to the night.

Singeln är en mer emotionell poplåt som lyfts fram av sångerskans röst och som är mer en klubbig pop-ballad. Den typ av låt som man vill dansa nära tillsammans med någon fin person på dansgolvet. Sedan är det extra trevligt att de gjort en varulvsvideo till låten. Det är verkligen en varelse som tillhör natten…

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011