Shy Martin – Make us never happen

Förra veckan gästade Shy Martin den lysande singeln On a prayer tillsammans med Boy In Space. Nu är Sara Hjellström äntligen aktuell med sin egna singel Make us never happen, som då blir första låten hon släpper under egen flagg sedan Same old från i somras. Nya singeln är en emotionell låt om att förlora relationen till en nära vän och i sedvanlig Shy Martin-manér har hon skapat ännu en stark hit till samlingen.

Sara berättar:

“För några år sedan blev jag förälskad i min bästa vän, för att senare inse att det var ett stort misstag. Vid det laget hade för många saker gjorts och sagt som vi inte kunde ångra. Vårt förhållande var kort och intensivt. Vi lyckades båda såra och skada varandra i våra försök att ta reda på varför vi inte kunde funka ihop. Sanningen var verkligen enkel, vi behövde inte varandra på det sättet. Jag tycker inte om att ångra något, men jag hatade att förlora den person jag brydde mig mest om och jag hatade hur vi förstörde den vänskap vi en gång hade, när allt vi ville var att rädda varandra. Det tog mig lång tid att acceptera att jag inte skulle få min bästa vän tillbaka och att jag var tvungen att släppa taget.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Shy Martin – Make us never happen" A few seconds ago

Comments are closed.