Förra veckan gästade Shy Martin den lysande singeln On a prayer tillsammans med Boy In Space. Nu är Sara Hjellström äntligen aktuell med sin egna singel Make us never happen, som då blir första låten hon släpper under egen flagg sedan Same old från i somras. Nya singeln är en emotionell låt om att förlora relationen till en nära vän och i sedvanlig Shy Martin-manér har hon skapat ännu en stark hit till samlingen.

Följ på Apple Music

Sara berättar:

”För några år sedan blev jag förälskad i min bästa vän, för att senare inse att det var ett stort misstag. Vid det laget hade för många saker gjorts och sagt som vi inte kunde ångra. Vårt förhållande var kort och intensivt. Vi lyckades båda såra och skada varandra i våra försök att ta reda på varför vi inte kunde funka ihop. Sanningen var verkligen enkel, vi behövde inte varandra på det sättet. Jag tycker inte om att ångra något, men jag hatade att förlora den person jag brydde mig mest om och jag hatade hur vi förstörde den vänskap vi en gång hade, när allt vi ville var att rädda varandra. Det tog mig lång tid att acceptera att jag inte skulle få min bästa vän tillbaka och att jag var tvungen att släppa taget.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011