Dare Summer är en sångerska från London som även är extra duktig på att spela piano. Hon är här aktuell med den medryckande och skönt 80-talsdoftande poplåten No better. Hon har lånat inspiration från mer synthiga artister som Depeche Mode och The Human League till låten och med det fångade hon helt klart mitt hjärta här.

Favoriter Apple Music

På låten sjunger Dare Summer att ingen i hela världen, om det så är din vin, granne, affärsmogul eller ens president kan anta att man är bättre än någon annan person. För om du är en auktoritär person, så ska du ha bättre omdöme än alla andra. Har du inte det är du inte för mer än någon annan.

Resultatet är som sagt bra pop och jag gillar den synthiga produktionen på låten. Så helt klart min påse detta.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.