Dare Summer är en sångerska från London som även är extra duktig på att spela piano. Hon är här aktuell med den medryckande och skönt 80-talsdoftande poplåten No better. Hon har lånat inspiration från mer synthiga artister som Depeche Mode och The Human League till låten och med det fångade hon helt klart mitt hjärta här.

Apple Music

På låten sjunger Dare Summer att ingen i hela världen, om det så är din vin, granne, affärsmogul eller ens president kan anta att man är bättre än någon annan person. För om du är en auktoritär person, så ska du ha bättre omdöme än alla andra. Har du inte det är du inte för mer än någon annan.

Resultatet är som sagt bra pop och jag gillar den synthiga produktionen på låten. Så helt klart min påse detta.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.