Med singeln Dreamstate släpper Allegra Jordyn titellåten från artistens kommande EP. Låten i sig är just drömliknande i produktionen signerad Chris Grey, och bjuder på skön slow-motion-stil när sången liksom sveper fram för att öka i takt och intensitet av sina musikaliska lager. Riktigt skön låt.

Följ på Apple Music

Dreamstate berättar artisten om sina personliga erfarenheter av depression, dissociation och hennes desperata behov av att fly verkligheten ibland. Med det får vi en mörk historia till en vacker och luftig produktion, vilket gör låten väldigt intressant skulle jag säga. Du kan njuta av Dreamstate här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.